Paprikas 0 Napisano 28 Kwietnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 28 Kwietnia @Paprikas chyba ktoś posadził :d @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paprikas 0 Napisano 28 Kwietnia 1 minutę temu, Kibic napisał: @Paprikas @Kibic roślinka rośnie już od wieluuuu lat w tym miejscu ja tylko z ciekawości pytam jaka to odmiana jestem kulturalnym człowiekiem i tego nie ruszam @Kibic jest tam tego od groma chyba z 50 sadzonek @Kibic posiadasz wiedzę co to za odmiana ?? Widać że nikt się tym nie interesuje bo zawsze leży to cały rok na jesień więdnie i nikt nie zbiera może czas żebym ja się tym zainteresował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 28 Kwietnia 3 godziny temu, Paprikas napisał: posiadasz wiedzę co to za odmiana ?? ciekawe jak.... to chyba siewki jakieś jak co roku się pojawiają tam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paprikas 0 Napisano 28 Kwietnia @Kibic aha a to ma w sobie coś thc? Czy żadnej fazy po tym nie będzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 28 Kwietnia @Paprikas jak siewka to nie kopie, mało thc ma 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach