Aro90 0 Napisano 18 Kwietnia Witam zakupiłem takie witaminy i dawkowanie pisze co i jak ale co ile stosować czyli podlewać tym nie mam pojęcia . Ktoś doradzi?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Kwietnia @Aro90 dajesz wg tabeli producenta. Zaczynasz np. Od 200ml jak to sadzonka i zwiekszasz ta dawkę z rozwojem rośliny. Mój rekord to 3l co 2-2dzien na jedną pannę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aro90 0 Napisano 18 Kwietnia Automaty 60 cm. Już mają włoski.ok 2 miesiace @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 18 Kwietnia @Aro90 powinno się dawkować według zapotrzebowania roślin, różne są gleby i różne wymagania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Kwietnia @Aro90 daj zdjęcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aro90 0 Napisano 20 Kwietnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reno USA 13 Napisano 20 Kwietnia @Aro90 Powiem z własnego doświadczenia . Ja podlewam nawozy jak widzę ze są jakieś niedobory. Średnia raz w tygodniu cały zestaw od shogun. Obserwuj rośliny i szukaj u nich jakiś objawów/ niedoborów. Ważne żeby podlewać regularnie nawozy a rośliny będą zdrowe 🙂 Dla mnie na tych zdjęciach mają za sucho , ale widzę tez ze świeżo podlane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aro90 0 Napisano 20 Kwietnia Podlewam co 2-3 dni pół litra .boję się przelac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach