wojtas22 6 Napisano 16 Kwietnia Cześć. Od jakiegoś czasu mam problem z ziemiórkami czy znacie może jakieś sposoby się pozbycie się tych szkodników? Ostatnio słyszałem ze napar z rumianku pomoże ale czy nie zaszkodzi dla moich roslin ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 16 Kwietnia @wojtas22 zolte lepy, napar z czosnku, olejek neem, nicienie czy chemiczne preparaty na insekty. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Kwietnia @wojtas22 Miotacz ognia , benzyny dwa litry wlewasz do baku i podpalasz zapalniczką wylot i palisz wszystko, co zagraża twojej uprawie razem z uprawą, jak w ten sposób usuniesz problem to zaczynasz uprawę od nowa i powinien być już spokój. :D Tak serio to olejek Neem , wywar z czosnku jest średnio skuteczny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 17 Kwietnia (edytowane) U mnie pomagal wywar z czosnku, i na moim grow i na 3 monsterach żony, a bylo juz bardzo duzo ziemiorek🙂 Edytowane 17 Kwietnia przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach