nasdaq 2 Napisano 13 Kwietnia Witam wszystkich! Zaczynam swoją przygodę z uprawą. Docelowo indoor, ale dopiero na jesień. Póki co chciałem wrzucić trzy roślinki na parapet, żeby się trochę oswoić, nauczyć podlewać, nawozić itd. Mam parę pytań, ale żeby nie spamować to powiedzcie na jaki dział wrzucić bo w sumie to nie wiem czy parapet to zaliczyć jako outdoor czy indoor 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,023 Napisano 13 Kwietnia Witam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 228 Napisano 13 Kwietnia @nasdaq indoor 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 920 Napisano 14 Kwietnia Siema bardziej do działu na trening dużo nie będzie materiału z tego ale możesz nauczyć się zwracać uwagę na to jak roślina reaguje na słońce cień jak podlewać będziesz miał boxa yo już minimum będziesz miał oglądaj foto relacje pytaj i sam taka załuż w razie problemów każdy będzie widział na bieżąco , dużo osób daje foty późno jak rośliny sa w złej kondycji 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nasdaq 2 Napisano 14 Kwietnia @mateo Dzięki za uwagi 👍 Taki mam plan właśnie, żeby oswoić się trochę z roślinami, poduczyć podlewać, nawozić itp. No i zdaję sobie sprawę, że za wiele gietów z tego nie będzie 😉 Ale sam fakt, że legalnie mogę posadzić jest zajebisty (DE) 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach