Kibic 230 Napisano 20 Sierpnia 2019 Są na forum jacyś fani motoryzacji ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 20 Sierpnia 2019 chyba większość chłopów lubi motoryzacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 20 Sierpnia 2019 są są tylko wolą się nie chwalić furkami z wiadomych względów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 20 Sierpnia 2019 ja lubię auta w dieslu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 20 Sierpnia 2019 ja tylko benzynka, sportowe fury mnie kręcą chociaż mnie nie stać na nie na razie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 20 Sierpnia 2019 lubię dobre fury tak jak chyba większość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 20 Sierpnia 2019 jestem miłośnikiem Mercedesów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 20 Sierpnia 2019 ja tam wolę motocykle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 20 Sierpnia 2019 jaram się wszelkiego rodzaju pojazdami mechanicznymi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 20 Sierpnia 2019 ja lubię ale quady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 20 Sierpnia 2019 mój nick mówi wszystko, uwielbiam markę BMW @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 20 Sierpnia 2019 lubię japońską motoryzację 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach