Kumpel 53 Napisano 8 Kwietnia @Boczelli no dobra , jezeli w 60x60 smialo wejda 4 doniczki i mars hydro ts1000 to ogarnie to zamawiam. jeszcze pytanie co do nawozow i ziemi. mam na oku 3pack od biobizz i nie wiem ktora, ziemia bedzie lepsza. light mix czy all mix @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,023 Napisano 8 Kwietnia @Kumpel light mix. Do tych nawozow potrzebny bedzie ci miernik ph i cos do regulowania ph. Poczytaj o BioTabs, ja polecam 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 53 Napisano 8 Kwietnia @Boczelli ok light mix na liscie zakupow. a co do biotabs to wystarcza tylko te tabletki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,100 Napisano 8 Kwietnia Nie wystarcza. Trzeba kupic caly zestaw od biotabs @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,023 Napisano 8 Kwietnia @Kumpel caly zestaw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach