Aggie 1 Napisano 5 Kwietnia Hej, czy ktoś sie z czymś takim spotkał? Zdjęcia lisci plus spod mikroskopu Dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 6 Kwietnia @Aggie jakby cos je podjadalo. Nie masz jakis insektow? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Kwietnia @Aggie bez włączonej lampy było dać te pierwsze zdjęcia lepiej by było widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aggie 1 Napisano 6 Kwietnia @Boczelli tak to wygląda ale nie ma nic oprócz tych czarnych niteczek pod mikroskopem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 6 Kwietnia (edytowane) A na powierzchni ziemi nic nie widziałeś? Edytowane 6 Kwietnia przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aggie 1 Napisano 6 Kwietnia @mateo gołym okiem nie, powinnam patrzec pod mikroskopem ziemie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 6 Kwietnia Są insekty które widać jest też bez mikroskopu dla mnie to jakiś szkodnik tam musi byc Chyba że masz zdeformowane liście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 6 Kwietnia @Aggie wsadz zolte lepy na insekty do boxa, jesli cos jest to powinno sie zlapac predzej czy pozniej. Jak dalej te ubytki nie beda postepowac, albo nie bedzie ich wiecej to bym sie tym nie przejmowal 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aggie 1 Napisano 6 Kwietnia Ok tak zrobię, też myślę ze szkodnik, raczej na pewno, tylko czemu go nie widać, plus stosuje prewencyjnie co mogę, dzięki chłopaki za rady 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach