Katastrofedens 398 Napisano 29 Maja Dzień dobry, Dzisiaj mamy dzień 36/6/0 Korzenie ładnie już powychodziły dołem oby nie zablokowały pływaka 🦖 Założyłem 2 siatkę bardziej asekuracyjną by coś tam podtrzymywało 🌩️ 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 8 Czerwca Witam wszystkich 36/13/3 Czas na mały up🦖 Panie już kwitną jak widać, Dostały pół tabsa i trochę jedzonka, Zrobiłem fryzjera jutro zrobię oprysk z bombkom spray, Korzenie zablokowały pływak w autopocie musiałem je wyciąć, przez to trochę się podsuszyła 😅 ale jak widać chyba jest dobrze 😅 lamp na 25% jak myślicie kiedy dać na 50% ?? Lampa już maksymalnie u góry teraz w razie braku odstępu wchodzi tylko łamanie 🥳 Pozdrwiam do usłyszenia 👻 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano 8 Czerwca @Katastrofedens wyjaśnisz na szybkości czego je tak wygoliłeś niżej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 8 Czerwca @Adi_ejol doly goli sie bo ciezko je dobrze doswietlic i zazwyczaj rosnie na nich popcorn czyli malutkie topy. Lepiej wygolic doly, zeby roslina skupila sie calkowicie na budowie glownych topow. Ja gole doly z odrostow i zostawiam tylko okolo 3-4 wezly 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano 8 Czerwca @Boczelli na jakim etapie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 8 Czerwca @Adi_ejol na poczatku kwitnienia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 9 Czerwca @Katastrofedens a na ile max planujesz im tą lampę ustawić? Tak na chłopski rozum... jeśli planujesz dojść do 50% to ja bym jeszcze troche poczekała z przełączeniem, jeśli natomiast planujesz dojść do 75% to już teraz bym dała 50. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 9 Czerwca @Katastrofedens ja bym juz je napierdalal swiatlem zeby sie zatrzymaly skoro nie mozesz juz wyzej lampy podnieść @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 9 Czerwca @Boczelli @Lady Green mam 25% czyli 75w i dzisiaj dam wtedy 150w czyli 50% Lumatek attis 300w proma tylko 4 stopnie regulacji więc zobaczymy ile dam mocy napewno nie zabraknie 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 9 Czerwca @Katastrofedens a przez aplikacje nie da sie plynnie regulowac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 9 Czerwca @Boczelli a jest wgl jakaś ?😅 słyszałem że tylko po przez sterownik lumateka oryginalny można ustawić moc lampy ile się chce i wschodzi zachodzi słońca 😁🦖 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 9 Czerwca @Katastrofedens nie mam tej lampy, ale ktos gdzies pisal ze ogarnia ja przez aplikacje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 9 Czerwca @Boczelli chyba jak się nie mylę to @Lady Green ma taką samą lampę może wie coś więcej 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 10 Czerwca @Katastrofedens o sterowaniu aplikacją pierwsze słysze więc niestety nie pomogę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 16 Czerwca Witam wszystkich 36/13/11 Panie po małym fryzjerze piją około 15l na tydzień jutro wleci herbatka orgatrex Bacterex i pk 5-8. Musiłem je trochę połamać ale niektóre i tak są blisko lampy 😅 ale niech już tak zostanie😄 lampa na 150w 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 23 Czerwca 36/13/18 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 24 Czerwca @Katastrofedens ale duża @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 25 Czerwca @Prepers duża duża ale byś widział ile ona je 😁 a wody to tylko ze zbiornika ucieka 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 25 Czerwca @Katastrofedens dlatego automatyzuje swojego boxa za chwilę, wystarczy mi jak raz w tyg dam nawóz, a przecież mogę treningi im nakurwiac, albo posiedzieć z nimi chwilkę przy boxie 🤣 @Katastrofedens A propo wynik będziesz miał coś koło 250/300 moim zdaniem,ciężko to na zdjęciu określić, ale na tyle wygląda 🙂 robiles już tak? Ile ci wyszlo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 25 Czerwca @Prepers to jest pierwszy raz w tym boxie 😅 zobaczymy ile będzie narazie niech puchnie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach