Robson 10 Napisano 30 Marca 2024 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Marca 2024 @Robson To zależy czego chcesz, cięcie jest na takich trichomach, jaki chcesz rodzaj haju. Jak masz mieszankę przeźroczystych i mlecznych to roślina będzie niedojrzała jeszcze i efekty będą energetyczne, ja bym poczekał do pełnego mleka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 10 Napisano 6 Kwietnia 2024 (edytowane) Siema dzisiaj to wygląda tak! 105 dzień,mleko prawie pełne, pytanie płukać czy czekać do pierwszego bursztynu ,ale to już chyba będzie późno na płukanie czy nie ? He he sam nie wiem 😆😆😆 Edytowane 6 Kwietnia 2024 przez Robson @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,132 Napisano 6 Kwietnia 2024 Płukaj 2 tygodnie przed ścinka jak wyżej zależy czego oczekujesz od rośliny ja zawsze czekam aż mam całe mleko plus parę dni płukanie pojawia się trochę bursztynu i tne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 10 Napisano 6 Kwietnia 2024 Taki miałem zamiar mleko i flush he he ale wolałem się zapytać każdy pomysł dobry dzięki 😆😆😆 A co lepsze Mimosa czy Mother Gorilla??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach