Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 Klasyk outdoorowy Easy Sativa, w polskich warunkach jeszcze kilka lat temu Easy Sativa była jedną z najczęściej wybieranych roślin, dawała przede wszystkim potężne plony z hajem bardziej Sativa, jak w obecnych realiach sprawuje się Easy Sativa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Sierpnia 2019 w obecnych czasach to różnie bywa z tymi odmianami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 w sensie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Sierpnia 2019 że nie zawsze dochodzą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 Easy Sativa albo dojdzie albo nie dojdzie różnie to bywa obecnie trafiają się późne fenotypy które nie dochodzą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 jakieś 3 lata temu mój ziomek miał Easy Sative i mu nie doszła do końca a druga ta sama odmiana mu doszła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 19 Sierpnia 2019 Easy Sative paliłem nawet dobrze klepała jak na Sative @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Sierpnia 2019 ta odmianka to klasyk ale zgodzę się że w ostatnich latach trochę się popsuła i obecnie to loteria @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 19 Sierpnia 2019 na następny outdoor ją przetestuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 19 Sierpnia 2019 Dobra odmiana paliłem ją kiedyś ziomek mnie poczęstował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 19 Sierpnia 2019 Easy Sativa rok temu mi ładnie doszła bezproblemowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach