nolifesy 1 Napisano 11 Lipca @moonka jaki masz model i markę osuszacza? I ile zbijesz nim wilgotności w boxie ? Bo jakiegoś muszę kupic :d @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 12 Lipca @nolifesy jak na screenie. Jesli chodzi o jego dzialanie to jestem bardzo zadowolony. W najgorszych momentach zbijal mi wilgotnosc z 70% do 45% bez zadnych problemow. Zbiornik na wode oprozniam raz dziennie a ma pojemnosc 6 litrow. 2x zdazylo sie, ze byl full i osuszacz sie wylaczyl ale to z mojego lenistwa bo nie chcialo mi sie isc wylac z niego wody 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nolifesy 1 Napisano 12 Lipca @moonka Można te osuszacze podłączać do odpływu? Czy trzeba za każdym razem wyciągać pojemnik i wylewać wodę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 12 Lipca @nolifesy mój za 400pln, ale nie taki bajerandzki ma możliwość podłączenia rurki i zamiast do zbiornika wodę można odprowadzić na zewnątrz. Tylko odpływ musi być niżej niż wypływ z osuszacza. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 12 Lipca @nolifesy mozna podlaczyc wezyk, ktory dali w zestawie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 12 Lipca Przemyslalem sprawe i candy poszlo do sciecia. Nie chcialem jej juz trzymac bo pozniej nie bede gdzie mial tego wszystkiego suszyc a tak polece partiami. Trym w szopie na rowery bo zapach jest bardzo intensywny i nie wiem jak to bedzie w czasie suszenia😅 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 12 Lipca Ogarniete i zaraz laduje na suszarce🙂 moglem sie bardziej przylozyc ale jak dla nie to te kilka lisci nie przeszkadza🙂 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 14 Lipca Czailem sie i czailem... az skosilem nastepna. Bede je cial po 2 szt bo tylr jak narazie miesci moja suszarka🙃 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 16 Lipca Candy juz troche przeschla wiec wzialem mniejszego topka na testy. Nigdy nie mialem w rekach (albo tak dawno, ze nie pamietam) tak lepiacego sie jarania. Mlynek zamiast to przemielic to oblepil sie caly tematem i musialem to wyskrobac. Mieszanie z tytoniem tez nie nalezy do najlatwiejszych😅 smak jak narazie fajny ale bez szalu za to zapach... nazwa mowi wszystko🙂 dzialanie ciezko mi teraz okreslic bo jak zwykle proby sa od razu po pracy a nie przychodze z niej wypoczety i pelen sil😂 jak na ten moment jest ok a z czasem bedzie juz tylko lepsze🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 17 Lipca (edytowane) Nastepna do sciecia🙂 zajme sie nia wieczorem gdy poloze mlodego spac🙃 z kazda wyciagnieta sztuka stwierdzam, ze to grow jest nieudane. Rosliny sa niskie a co za tym idzie topy malutkie. Poczatkowo liczylem na 500gramow z calosci. W tym momencie zastanawiam sie czy wyjdzie 400 wliczajac w to automaty😐 z kazdej rosliny scinam okolo 50gramow wiec tyle co nic patrzac na to jakie mialy warunki. Nie zwalam nawet juz tego na poczatkowe przenawozenie i walke o odratowanie roslin. Poprostu trzymalem je za nisko i nie dalem im podrosnac przed zmiana swiatla. Nastepne grow mam nadzieje bedzie bardziej udane... Edytowane 17 Lipca przez moonka 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 17 Lipca Tym razem trym na szybko wiec zostalo troche lisci🙃 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 18 Lipca Taka sytuacja...🙃 do weekendu sezony znikna na 100% i wydaje mi sie, ze jeden milkyway rowniez bedzie mogl zostac sciety bo wyglada bardzo obiecujaco. Dwa pozostale krzaki postoja jeszcze max tydzien gdyz w weekend kielkuje nowe nasionka. 2-3 dni kielowania + ze 3 dni zanim wyjda na powierzchnie i wszystko powinno sie zgrac🙂 szybkie mycie boxa i jedziemy od nowa😁😁😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 19 Lipca (edytowane) Dzisiaj pora na black orchid🙂 przez caly tydzien nie dostala nic do picia i wyglada jak wyglada. Nie chcialem jej pompowac woda bo mija sie to z celem tuz przed scinka. Do wieczora postoi w szopie a gdy zrobi sie chlodniej to sie nia zajme✂️✂️😁 Edytowane 19 Lipca przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 19 Lipca Czesc juz w sloikach, czesc sie suszy, czesc rosnie a czesci juz nie ma😂 male podsumowanie jak to wyglada dotychczas... Lemon Skunk 43gramy, Cheese cos kolo 55gramow, Candy Rain rowniez okolo 55gramow, gg#4 74gramy czym mnie zaskoczyl🙂. Na ta chwile z czterech roslin wyszlo okolo 225gramow +- 10, ktore poszly w miedzyczasie. Jealousy i Black Orchid na suszarce🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 20 Lipca Ostatni sezon idzie dzisiaj do sciecia. O dziwo jeden z milkyway ma bardzo dorodne topy i mysle, ze bedzie z niego wiecej niz z sezonu😅 zaczynam sie zastanawiac czy winny temu nie jest topping i nadmierne meczenie roslin. Nastepne grow bedzie wykonane w inny sposob i chce zobaczyc czy bedzie roznica na wadze🙂 dzisiaj wkladam nasionka do kieliszka a jutro leca na waciki😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 24 Lipca Jealousy w sloiku. Kazdy widzi ile wyszlo🤷♂️ jeszcze dwa sezony i 2x milkyway na suszarce... 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 26 Lipca Nastepna bieda na wadze😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 27 Lipca Ostatni sezon w sloiku. Podsumowujac cale grow z 7 sezonow wyszlo mi okolo 370-380 gramow co daje srednia w okolicy 50gramow na rosline. Bida az szkoda gadac ale... moja wina🤷♂️ Nastepne grow bedzie bardziej udane bo bedzie troche "pozegnalne" gdyz po nim robie duza przerwe i tym razem musze sie postarac. Wynik 80gramow z rosliny byl by dla mnie jak najbardziej zadowalajacy i do tego bede darzyl. @Testermozesz przeniesc do zakonczonych 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 27 Lipca Zdjecie calosci. Sloiczki stoja w ciemnym miejscu i raz dziennie otwieram je na jakies 10-15 minut 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach