Boczelli 3,301 Napisano 28 Marca @dziurawy @Toni nie no spoko bez zlosci Panowie. Kazdy robi po swojemu. Ilu growerow tyle sposobow. ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Marca @Boczelli nic ci sie nie stanie mordo NIC jak powiesz ze nie wiesz ? spytaj dalej , nikt nie jest alfa i omega 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 28 Marca @dziurawy agresywny jesteś 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Marca @WBB w zadnym wypadku , ale nic sie nikomu nie stanie jak powie nie wiem ? nie znam sie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 28 Marca Ale czemu mam mowic nie wiem jak wiem. Szanuje Twoje zdanie, ale uwazam ze to ja mam racje 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 29 Marca @Boczelli powiedz mi lampe podciągnąć może więcej już na 85 % a za tydzień np 90 % , i tak stopniowo wiecej az do 100 % jest aktualnie 80% ? ,jutro zacznie się 3 tydzień Flo ,zostało do końca niecały miesiąc myślę 😉 czy od razu ją na 100% ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 29 Marca @Toni ja zawsze daje stopniowo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 29 Marca (edytowane) Za szybko ,zostaw sobie regulacji na flo troche😉 Edytowane 29 Marca przez mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 29 Marca @mateo @Boczelli dzięki 👍💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 2 Kwietnia @mateo @Boczelli dziś wyglądają tak kurcze ta pierwsza na dole najgorzej, plamy na lisciach brązowe, praktycznie na wszystkich 5 tak samo, nawozy były są co drugi dzień na zmianę z Calmag , i tak , bio grow sypie im 45ml. Teraz do tego blomm 35ml, i heaven 45ml, i top max 15ml. To wszytko idzie do 11 litrów banki z wodą, oczywiście później ph 6,2 mierze itd. A następne podlanie sypie im tylko calmag w ilości 15ml . Na 11 litrów wody , lampa jest na 40cm i od wczoraj na 85%, zostało im gdzieś około 4 tygodnie myślę do końca, doradźcie co robić? , cenne rady zawsze w cenie ,pozdrawiam 👍💪 @mateo @Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 2 Kwietnia @Toni nie wygladaja gorzej niz ostatnio wiec jest dobrze. Niedobory juz sie nie cofna, ale jak nie postepuja to znaczy ze sytuacja w miare opanowana. Ja tu widze wiecej niz 4tyg do konca, daj im przy kolejnym podlaniu 2 razy tyle supli co teraz, a potem juz dawaj normalnie bez bio grow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 2 Kwietnia @Boczelli tak sledze neta i znalazłem co.mi pasuje to może niedobór potasu, ale rypie im grow I blom a tam jest potas, co myślisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 2 Kwietnia @Toni pisałem ci juz o tym kilka postow temu... Mowie ci daj im tego blooma i top maxa raz, a porzadnie po 10ml litr to moze zaskocza. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 2 Kwietnia @Boczelli ma być gotowa niby w 75dni , a dziś jest 44 dzień ,zobaczymy 💪 Dziś jest calmag w planie dalej po 15ml na 11 litrów wody.? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 2 Kwietnia Teraz kwitną może być że cal mag blokuje pk ktoś pisał o tym tu na forum U mnie też myślałem że nie ma cwlmagu i dawałem 2x dawkę nie pomagało nic i odstawiłem dałem pk przez 2 podlania bez calmqga i sytuacja się poprawila 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 2 Kwietnia @mateo o to moze byc tez przyczna ,tez wyczytalem to gdzies ,moze faktycznie dzis wszytymam sie z Calmag, pojdzie sama woda ,a nastepnie podlanie tak jak boczeli wspomniał jebne im dawkę 10 ml na litr wody ,blom i top max @mateo dostaje paranoji chyba , za duzo siedze i mysle i nic wykobinowalem 😁😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach