Toni 25 Napisano 21 Marca @Boczelli spoko jasne ,myślałem żeby teraz za 2 /3 dni podlać ,tylko woda z cal mag, a następnie znowu taka sama dawkę jak dziś, a dziś już po tej dawce liscie ładnie się wyprostowały i wyglądają już inaczej ,super dzięki kolego, 👍 @Toni A te fotki przed chwilą zrobione @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,307 Napisano 21 Marca @Toni lej im nie zaluj, to organiczne nawozy, je ciezko przedawkowac 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 21 Marca @Boczelli a lampe trzymać dalej na 75% i 40cm od szczytu? @Boczelli hehhe jasne bede lał im nie bede żałował 😀💪 @Toni a cal mag dopiero za gdzieś 3 podlaniem dopiero im dam tak ?skoro będę im ladował pod rzad 2 razy jeszcze takie dawki jak dzis tak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,307 Napisano 21 Marca @Toni teraz daj im calmag, potem znow nawozy jak dzis lub wiecej. Lampe trzymaj jeszcze ze 2tyg na 75% 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 21 Marca @Boczelli wszytko jasne mistrzu,👍 danke dir, hau rein👍💪 @Toni kurde wskoczyl mi Deutsch😂😂, hahah sorki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 28 Marca (edytowane) @Boczelli witam fachowca ogólnie podlałem tak jak pisałeś wcześniej i jest gitara 💪👍, mam pytanie wiesz czemu te ogonki od lisci tych dużych robią się violetowe, praktycznie na wszystkich roślinkach, ? Może taka gentyka jest ,albo coś dolega ? Pomożecie ? 1 minutę temu, Toni napisał: @Boczelli witam fachowca ogólnie podlałem tak jak pisałeś wcześniej i jest gitara 💪👍, mam pytanie wiesz czemu te ogonki od lisci tych dużych robią się violetowe, praktycznie na wszystkich roślinkach, ? Może taka gentyka jest ,albo coś dolega ? Pomożecie ? 1 minutę temu, Toni napisał: @Boczelli witam fachowca ogólnie podlałem tak jak pisałeś wcześniej i jest gitara 💪👍, mam pytanie wiesz czemu te ogonki od lisci tych dużych robią się violetowe, praktycznie na wszystkich roślinkach, ? Może taka gentyka jest ,albo coś dolega ? Pomożecie ? Edytowane 28 Marca przez Toni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,307 Napisano 28 Marca @Toni genetyka, niska temperatura albo poczatki niedoboru P. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 28 Marca @Boczelli temparatura w dzien przy kwiatkach 26stopni, w nocy 22 ,wilgotność 45% niedoboru czego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,307 Napisano 28 Marca @Toni P czyli fosforu. Jasne liscie tez moga świadczyć na N azot, karm je solidniej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 28 Marca 4 minuty temu, Toni napisał: @Boczelli temparatura w dzien przy kwiatkach 26stopni, w nocy 22 ,wilgotność 45% niedoboru czego ? Wydaje mi się że za często defoliacje robiłem, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,307 Napisano 28 Marca (edytowane) @Toni moze po czesci to tez, bo gdyby mialy wiecej lisci to w nich by przechowywaly i w razie potrzeby pobieraly minerały, a tak to wygladaja na głodne. Dawaj im porzadne dawki nawozow i bedzie dobrze, nie patrz co producent zaleca Edytowane 28 Marca przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Marca @Toni @Boczelli NIE WIEM KTORY JEST WIEKSZYM FACHOWCEM Z WAS !!! MASAKRA MASAKRA !!! CZEMU ZADEN Z WAS NIE POSZUKAL GLEBIEJ !!! CZEMU ?? MI TO ZAJELO 10 SEKUND !!!! a ten pisze wal wiecej nawozow mordo co ty pierdolisz ??? !!!!! Jeśli stosujesz metody treningowe, takie jak LST lub defoliacja, możesz zauważyć, że odsłonięte łodygi z czasem stają się czerwone, różowe lub fioletowe. Jest to całkowicie normalne i nie powinno być powodem do niepokoju, o ile światła są wystarczająco oddalone, a rośliny wyglądają zdrowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 28 Marca @dziurawy @dziurawy @Toni tez to znalazlem ,dlatego pytalem tez was jako fachowców w temacie ,defolijacje robiłem ostatnio co 3 dzień, i tez tak mysle ze od tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Marca @Toni robta co chceta , aby skonczyc przed 2 tygdoniem FLO i tyle kocur 🙂 @Toni a co do fachowcow jest tylko jeden zielone krainy reszta to jak ja pol fachowcy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 28 Marca @dziurawy teraz w niedzielę będzie drugi tydzień flo ,czyli rozumiem ze koniec z defoliacja !? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Marca @Toni kazdy powie ci inaczej ,ale tak mi napisal najstarszy tutaj fachem i tego sie trzymam do 2 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,307 Napisano 28 Marca @dziurawy Nie badz ignorantem. Przeczytaj ten temat od poczatku, tutaj problem z tymi roslinami jest bardziej zlozony. Wystarczy spojrzeć na caloksztalt i od razu widac, ze sa glodne. Chyba nikt nie bierze tutaj twoich zlotych rad na serio, ale jak sam napisales robta jak chceta. @Toni mozesz sluchac kogo sobie chcesz, ale wystarczy spojrzec na rosliny. Moje piekne zdrowe od poczatku do konca, kolegi wyzej zajechane w kazdym kolejnym grow. 🤷♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Marca @Boczelli ??????yyyyy???????!!!!!!!!!???? cooo ?? zadal ci konkretne pytanie ? i lepiej zeby twoich rad tez nikt nie bral na powaznie 🙂 i moich tez nie musi 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,307 Napisano 28 Marca @dziurawy ja nikogo nie zmuszam. Zadal pytanie i mnie w nim oznaczyl to mu odpowiedzialem. Zrobi jak uwaza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 28 Marca @Boczelli zgadzam się do ciebie było pytanie, ale spokojnie koledzy ,wszytkie rady są cenne i rozpatruje , @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach