lodzio 4 Napisano 19 Sierpnia 2019 Jak dla mnie świetna odmianka bardzo ładnie klepie taka hybryda, topy ładnie wyglądają, mało liści dobra odmianka kwitnie jakieś 10tygodni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 miałeś z nią jakieś problemy podczas uprawy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 19 Sierpnia 2019 tak ale to z własnej winy za dużo nawozu dawałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 czuć ją bardzo jak kwitnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 19 Sierpnia 2019 ja nie czułem bo miałem filtry ale jak się boksa otworzyło to było czuć wiadomo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 ile z niej zebrałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 19 Sierpnia 2019 60g suchego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 a pod jaką lampą sadziłeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 19 Sierpnia 2019 świetlówki łącznie ok 100 w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 no to niezły wynik osiągnąłeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 19 Sierpnia 2019 wiem jak na takie oświetlenie to nieźle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 używałeś jakichś nawozów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 19 Sierpnia 2019 oczywiście zestawik od Canny stosowałem na wzrost i kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 19 Sierpnia 2019 a jak klepało to zioło ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 19 Sierpnia 2019 jak wspomniałem taka hybryda sativa połączona z indicą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach