Horrorshow1986 0 Posted June 5, 2024 (edited) Jak wyglądają teraz crazy Orange? Bo też mam Edited June 5, 2024 by Horrorshow1986 Dubel Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomarax70 74 Posted June 10, 2024 @Horrorshow1986 Szczerze to chyba nie mam nawet tej odmiany bo nie wyszły nie które za zimno miały ...Panie zaczęły kwitnąć. Sez idą dalej w górę ....lub w bok 😅 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomarax70 74 Posted July 8, 2024 Jako tako do przodu 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
PolicjaPolska 1 Posted July 9, 2024 kazda roslina musi byc osobno posadzona jak bedziesz je podlewać to w jaki sposób oddzielisz składniki na roslinę ? Jesli lejesz dwum roślinom pożywkę do jednej doniczki będą wzajemnie wykradać sobie pokarm i nie wykorzystasz ich potencjału wystarczyło je tylko osobno posadzić… lenistwo nie zna granic 😂 do tego bedą sobie wzajemnie zakrywać liscie i topy wiec juz masz wiecej roboty bo bedziesz musiał je naginać i podcinać a podkreślam że nie chciało ci sie ich posadzić osobno… 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomarax70 74 Posted July 19, 2024 W dniu 09/07/2024 o 10:54, PolicjaPolska napisał: Dobrze jest swoje to swoje 😝😜 Elo kilka poszło pod kose . A reszta idzie w niebo 🙈 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomarax70 74 Posted July 19, 2024 (edited) Pod kose poszły 8 Auto . Kilka dolnych gałęzi zostawiłem 😅 Poniżej sez wielkie liście zmierzę podam wymiar jak nie za po mnę 😁😅 Jak myślicie kiedy sez zaczną kwitnąć ? pierwszy raz mam do czynienia z sez Edited July 19, 2024 by tomarax70 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 4,112 Posted July 21, 2024 @tomarax70 tak je ponaginales ale pewnie nie pomyslales o jednym. Co bedzie gdy topy nabiora masy🙂 galezie skierowane w ten sposob nie wytrzymaja ciezaru i sie polamia albo w najlepszym wypadku poloza sie na ziemi. ZaopatrZaopatjuz teraz w jakies tyczki abys mial je do czego przywiazywac😉 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomarax70 74 Posted July 21, 2024 40 minut temu, moonka napisał: @tomarax70 tak je ponaginales ale pewnie nie pomyslales o jednym. Co bedzie gdy topy nabiora masy🙂 galezie skierowane w ten sposob nie wytrzymaja ciezaru i sie polamia albo w najlepszym wypadku poloza sie na ziemi. ZaopatrZaopatjuz teraz w jakies tyczki abys mial je do czego przywiazywac😉 Nie głupie taka racija może siatkę jakaś kupię dywan zrobię co myśli ta ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomarax70 74 Posted August 4, 2024 @moonka Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 4,112 Posted August 4, 2024 @tomarax70 ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomarax70 74 Posted August 8, 2024 W dniu 21/07/2024 o 22:19, tomarax70 napisał: Nie głupie taka racija może siatkę jakaś kupię dywan zrobię co myśli ta ? Jakaś na sznurkach po łapie @moonka siatkę zrobię powinno być Gutt wrzucę fotki kolejna kosa za 2 dni panie nie po puchły przesadziłem z nawozem 😅 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites