Horrorshow1986 0 Napisano 5 Czerwca (edytowane) Jak wyglądają teraz crazy Orange? Bo też mam Edytowane 5 Czerwca przez Horrorshow1986 Dubel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 10 Czerwca @Horrorshow1986 Szczerze to chyba nie mam nawet tej odmiany bo nie wyszły nie które za zimno miały ...Panie zaczęły kwitnąć. Sez idą dalej w górę ....lub w bok 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 8 Lipca Jako tako do przodu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PolicjaPolska 1 Napisano 9 Lipca kazda roslina musi byc osobno posadzona jak bedziesz je podlewać to w jaki sposób oddzielisz składniki na roslinę ? Jesli lejesz dwum roślinom pożywkę do jednej doniczki będą wzajemnie wykradać sobie pokarm i nie wykorzystasz ich potencjału wystarczyło je tylko osobno posadzić… lenistwo nie zna granic 😂 do tego bedą sobie wzajemnie zakrywać liscie i topy wiec juz masz wiecej roboty bo bedziesz musiał je naginać i podcinać a podkreślam że nie chciało ci sie ich posadzić osobno… 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 10 Lipca 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 19 Lipca W dniu 09/07/2024 o 10:54, PolicjaPolska napisał: Dobrze jest swoje to swoje 😝😜 Elo kilka poszło pod kose . A reszta idzie w niebo 🙈 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 19 Lipca (edytowane) Pod kose poszły 8 Auto . Kilka dolnych gałęzi zostawiłem 😅 Poniżej sez wielkie liście zmierzę podam wymiar jak nie za po mnę 😁😅 Jak myślicie kiedy sez zaczną kwitnąć ? pierwszy raz mam do czynienia z sez Edytowane 19 Lipca przez tomarax70 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,290 Napisano 21 Lipca @tomarax70 tak je ponaginales ale pewnie nie pomyslales o jednym. Co bedzie gdy topy nabiora masy🙂 galezie skierowane w ten sposob nie wytrzymaja ciezaru i sie polamia albo w najlepszym wypadku poloza sie na ziemi. ZaopatrZaopatjuz teraz w jakies tyczki abys mial je do czego przywiazywac😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 21 Lipca 40 minut temu, moonka napisał: @tomarax70 tak je ponaginales ale pewnie nie pomyslales o jednym. Co bedzie gdy topy nabiora masy🙂 galezie skierowane w ten sposob nie wytrzymaja ciezaru i sie polamia albo w najlepszym wypadku poloza sie na ziemi. ZaopatrZaopatjuz teraz w jakies tyczki abys mial je do czego przywiazywac😉 Nie głupie taka racija może siatkę jakaś kupię dywan zrobię co myśli ta ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 4 Sierpnia @moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,290 Napisano 4 Sierpnia @tomarax70 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 8 Sierpnia W dniu 21/07/2024 o 22:19, tomarax70 napisał: Nie głupie taka racija może siatkę jakaś kupię dywan zrobię co myśli ta ? Jakaś na sznurkach po łapie @moonka siatkę zrobię powinno być Gutt wrzucę fotki kolejna kosa za 2 dni panie nie po puchły przesadziłem z nawozem 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach