xhardkore2213 8 Napisano 13 Kwietnia Witam nie było mnie parę dni bo byłem w delegacji i zaczęły żółknąć dolne liście czy trzeba się bać ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Kwietnia @xhardkore2213 a co bylo robione gdy cie nie bylo ? w jednej doniczce mega sucho ? ziemia odeszla od doniczki ? mogles dosypac wiecej ziemi ? koncowki liscie sa jasne jak widze ? do tego zgaduje ,ze zdjecie bylo robione przy wlaczonej lampie ? wiec albo pali je od azotu albo z braku azotu ? jaki kolor maja liscie sa mega ciemne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 13 Kwietnia @xhardkore2213 glodne sa i przesuszone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xhardkore2213 8 Napisano 13 Kwietnia @Boczelli @dziurawy Wydaje mi się że może właśnie nadmiar jest bo cały czas jak dostawały to dostawały wodę z Terra vegci rzeczywiscie są ciemne bardzo a co do przesuszenie też rzwczywiscie macie rację bo dowiedziałem sie że podczas mojej nieobecności 5 dniowej tylko raz dostały wodę. Podlałem dzisiaj je obficie samą wodą i opryskalem też woda liście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach