Kibic 230 Napisano 19 Sierpnia 2019 Automat który oferuje dość duży plon z genami Sativy. Od kiełka do plonów 10-11 tygodni, bardzo fajna odmianka, dobrze klepie, czuć było wyraźnie sative, smak jak dla mnie był jakiś owocowy, przyjemny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 rósł ci on na oucie czy pod lampą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 19 Sierpnia 2019 to mój ziomek go miał na oucie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 ile zebrał i jak z jakością topów dobrze wyglądały ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) no mogą być topy dobrze wyglądają nawet, zebrał 30g jarania, więc ładny wynik jak na automata na oucie Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Kibic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 były problemy jakieś z pleśnią ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 19 Sierpnia 2019 z tego co mi wiadomo to nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach