Kielnia 13 Napisano 19 Sierpnia 2019 Mój ziomek poczęstował mnie haszem dziwnie pachniał jak by jakąś żywicą z sosny klepać klepał ale dziwnie to mogła być podróbka haszyszu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 19 Sierpnia 2019 a jak klepał ten haszysz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 19 Sierpnia 2019 dziwnie takie nagłe uderzenie i bombka trwała jakieś 30 min i schodziła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 19 Sierpnia 2019 pewnie to fake hash był @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 19 Sierpnia 2019 a jak to rozpoznać czy to fake hash był ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 19 Sierpnia 2019 po wyglądzie czasem ciężko stwierdzić najlepiej po zapachu i działaniu stwierdzisz, jak piszesz że taka bania była to stawiam że to syntetyk jakiś był @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 19 Sierpnia 2019 żywicą z sosny mówisz że waliło pewnie kalafonia była dodana bo spotkałem się już z takim fake hashem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 19 Sierpnia 2019 taki pseudo hasz chyba nie jest zbytnio zdrowy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 19 Sierpnia 2019 stary daj spokój nie dość że palisz jakieś mydło czy coś to jeszcze tą chemię z dopalaczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 19 Sierpnia 2019 ziomek mój palił taki syf aż rzygał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 19 Sierpnia 2019 popularny swego czasu był ten fake hash u nas na mieście he he teraz coś ucichło z nim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Fan BMW bo coś tam podelegalizowali i pewnie dla tego mniej się zrobiło syntetyków tak mi się wydaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 19 Sierpnia 2019 miałem styczność z tym haszem straszny syf dla płuc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Golota a jaką miał konsystencje ten haszyk ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 19 Sierpnia 2019 był twardy jak skała chyba śmierdziało kalafonią, nie wiem jak to można palić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Golota a jest takich trochę amatorów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 19 Sierpnia 2019 mi jak by płacili to bym tego nie jarał syfu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 dajcie spokój sobie lepiej z fake haszem zdrowie ważniejsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 19 Sierpnia 2019 zgadza się zdrowie najważniejsze jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 19 Sierpnia 2019 u nas ziomki tym dilowali syfem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach