Gość Napisano 12 Marca Witam zostały mi lampy 3sztuki Mars Hydro 100w i jedna sztuka lumatek atits 200w ktoś by chciał kupić lampy użyte tylko raz na automaty w razie czego proszę o wiadomość 453254626 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 12 Marca @Damiant1991 ile chcesz za tego lumateka? Zanim Tester usunie 😛 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Marca 500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Marca @WBB bierz, jak po jednej uprawie to może i na gwarancji jeszcze jwst.@Damiant1991 mogłeś go umyć przynajmniej bo ojebany strasznie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 12 Marca za 400 biorę od razu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Marca @WBB rob skreena nr tel , tylko dziwny nr zaczynający się od 4 😅 @Damiant1991 a ile za marsy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Marca 200zl sztuka 30 minut temu, WBB napisał: za 400 biorę od razu Pisz SMS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 12 Marca Ten Lumatek zarezerwowany dla mnie 😛 Musze znikać w tym momencie, ale jeszcze narada z bracholem i się zobaczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Marca @vego1989 chcesz to kupuj nie to nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Marca @Damiant1991 nie pisałem nigdzie że jestem zainteresowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 12 Marca @Damiant1991 to nie portal ogłoszeniowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach