Palacz 3 Napisano 19 Sierpnia 2019 Witam czy to są te właśnie worki do robienia haszyszu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 19 Sierpnia 2019 tak to takie worki są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) dobre worki do haszu Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 19 Sierpnia 2019 a one mają u spodu różne wielkości tego sita ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 tak zgadza się są różnej wielkości mikrony i wychodzi różnej jakości haszyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 19 Sierpnia 2019 a z której torby wychodzi najlepszy haszysz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 jak dla mnie to z każdej jest dobry i podobnie klepał ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 19 Sierpnia 2019 też się będę przymierzał do kupna takich worków, tylko mam pytanie do tego worka na samej górze wrzuca się odpadki i mieszam je mieszadłem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Kielnia tak ale lepiej to robić w osobnym wiadrze żeby nie pokancerować worka, dłuższa żywotność worków będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Cedzik w sumie racja , dzięki za rade @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach