Sanczo 35 Napisano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) Czy pojazd tego typu byłby dobry do jazdy na miejscówki ? Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Sanczo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 19 Sierpnia 2019 byłby ok tylko ja bym oponki na bardziej terenowe zmienił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 19 Sierpnia 2019 mogło by majtać po piasku na takich oponach dla tego też bym kostkę wstawił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 te motorki palą tyle co kot napłakał dobry na dojazdy na spota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 19 Sierpnia 2019 zgadza się to 4 suw więc pali bardzo mało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 19 Sierpnia 2019 a jak z awaryjnością takich sprzętów psują się one ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 19 Sierpnia 2019 praktycznie wcale tylko zmieniasz olej co ileś tys km i benzynke lejesz i tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 20 Sierpnia 2019 bardzo dobra opcja na dojazdy na spota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 20 Sierpnia 2019 wiem co to za yamaha bo mój ziomek miał podobną, nie psuje się i mało pali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) będę coś musiał sobie takiego sprawić skoro piszecie pozytywnie tak o tego typu motocyklu Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez Palacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach