kocurWarMaz 9 Napisano 7 Marca Siema, jest nietypową szczeliną. Mianowicie pracuje w firmie produkcyjnej, której każdy ma słuchawki do komunikacji i jestem dość rozgadany i komunikatywny . Lubię jaranko lubię fetkę, żadnych przypałów itp nikomu nie sypałem ani lufy nie biłem z tej watachy. Zażartowałem na tym radiu z jednego gościa po 50tce, Dareczku ten tiktok to wam mózgi pierze a on do mnie lepszy tiktok niż prochy. NO I MOJE PYTANIE JEST NASTEPUJĄCE CZY ZNACIE JAKĄŚ RIPOSTE/ ODPOWIEDŹ TAKĄ Z KLASĄ?! ŻEBY TAKIEMU PIZDE UCISZYĆ. np. "Na narkotyki to trzeba mieć pieniądze a ja ich nie mam" słabe ale myślę że ktoś coś pomoże @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Marca @kocurWarMaz pierdol goscia i zostaw temat w spokoju, po chuj ma sie po firmie nosic vos o prochach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Marca @kocurWarMaz to chyba nie ten adres ? szukaj poetow a nie forum od roslinek ? i szczerze mowiac mial dziadek racje ze tiktok jest lepszy niz feta czy jaranie , ale o tym sie przekonasz za kilka lat , albo msc , a co do riposty rzuca sie od razu !! a nie po godzinie czy tygodniu , takie moje zdanie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 8 Marca No ja dobrze wiem że od razu się rzuca, ale jakiś smaczek na przyszłość mógłbym mieć 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,132 Napisano 8 Marca Trzeba było mu powiedzieć z prochu powstałeś i w proch się obrócisz... 😅 Może on by odpowiedział "amen"...? Żartuje... nie każdy ma moje poczucie humoru... 🙈 P.s. na przyszłość nie żartuj tak do starszych od siebie to nie bedziesz musiał szukać pomocy. Szacunek przede wszystkim. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 8 Marca uwierz że tak powiedziałem serio. I dodałem Amen 😅 bo nic innego mi nie przychodziło do głowy wtedy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,132 Napisano 9 Marca (edytowane) @kocurWarMaz tej samej muzyki słuchaliśmy? ...na ten czas Woyski chwycił za róg i pałka, zapałka dwa kije, kto się zakopał głęboko ten zgnije... 😎 Edytowane 9 Marca przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach