Lady Green 1,956 Napisano 1 Maja 7 minut temu, Regzaaa napisał: się trochę poinformowałem i chyba trochę za późno na siatkę To zależy czego kto od tej siatki oczekuje... One Ci teraz dopiero ruszą w górę. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 1 Maja @Lady Green Nie pohermią jak je zacznę teraz wyginać? 😨 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,956 Napisano 1 Maja (edytowane) @Regzaaa może lepiej poczekaj aż pokażą preflowery. 👍🏻 Edytowane 1 Maja przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 1 Maja @Regzaaa mi sie wydaje ze za pozno na siatke. Scrog sie robi juz na wegu i przelacza dopiero jak jest zapelnione 80-90%siatki. A poza tym to masz tam duzo miejsca zeby je odslonic i wyrownac bez siatki. Chcesz to zakladaj, ale nie spelni ona swojej funkcji 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 1 Maja @Lady Green @Boczelli Siatkę ściągnąłem, co się będę zabierał jak już za późno heheh. Mini update bo pousuwałem parę liści bo mi blokowały przepływ powietrza i zauważyłem że zaczęła się wyjadać od spodu 😨. No i co teraz bo podlewałem 2 dni temu i mają mokro, dostały wtedy samą wodę, bo wcześniej pełny zestaw poleciał. Mam to co na zdjęciu plus bio-heaven i acti-vera, chyba po poczytaniu paru opinii zacznę im lać podwójne dawki. Nie wiem, lepiej jest podlewać zawszę z nawozem ale w mniejszych dawkach, czy dodawać co 2 podlanie większe? No i ratować to teraz czy czekać do następnego podlania? Kurde nie mam zdjęć tych liści, a już je wyjebałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 1 Maja @Regzaaa nic sie nie dzieje, to ze wyjada sie z dolnych lisci to normalne. Poczekaj i nakarm pozniej 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,956 Napisano 1 Maja @Regzaaa nie chciałeś stresować roślin na indukcji siatką ale liście ucinać to już nie stresowanie? 🤐 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 1 Maja @Boczelli dzieki. @Lady Green Kurde nie wycinałem ich aż tyle😅 tylko te które miałem przy wlocie powietrza hehehe, 3 liście poszły😁 i te żółte co się wyjadły, sorry mogłem doprecyzować🤝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 5 Maja Dzień 58, 53 od wyjścia z ziemi, 12 dzień indukcji? No witam, dziewczyny dostały dzisiaj 2ml bio-bloom 2ml top-max 1ml bio-grow 3ml bio-heaven 2ml acti-vera 2ml alg-a-mic / 1L, pH 6,6 runoff 6,5. Praktycznie podwójne dawki poza growem, wypiły po 3L Jedna już pokazuje preflowery druga się ociąga 😅, najlepsze jest to że ta słabsza i wolniejsza jest teraz na przodzie. Nie wiem co poradzić. Może pohermiła? Nie wiem, to ta roślinka który zawsze miała mniejszy stres. Jak mogę sprawdzić czy świruje? *I nie to nie ta której uciąłem te liście wcześniej hahahaha 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 5 Maja @Regzaaa obserwuj, teraz beda sie okreslac. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 9 Maja Dzień 62, 57 od wyjścia z ziemi, 7 dzień kwit. Joł joł no i się pięknie obie określiły, dzisiaj trochę posprzątałem w boxie, już do końca pociągną. Pooglądałem, nic nadzwyczajnego. Dzisiaj dostały po 3L wody 6,5pH, runoff ten sam. Mam temperatury rzędu 19-22 st. jest git? Czy dogrzewać im jeszcze? I kiedy mogę je trochę powyginać? I czy jest sens? Chciałem te wysokie szczyty trochę ogarnąć, co prawda mam jeszcze od cholery miejsca, ale chciałbym aby te niższe szczyty też dostały trochę leda😅. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 12 Maja Siema, mam nadal pytanie, kiedy mógłbym opierdolić doły żeby się nie zestresowały za bardzo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 12 Maja @Regzaaa juz mozesz 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 13 Maja Dzień 66, 61 od wyjścia z ziemi, 11 dzień kwit. Hmm, chyba trochę przesadziłem jak na to teraz patrzę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 20 Maja Dzień 73, 68 od wyjścia z ziemi, 18 dzień kwit. Dzisiaj podwójna dawka wszystkiego od biobizza po 3L na głowę. 6,5pH wody runoff 6,4pH. Idą ostro ciekawe w ile się wyrobią 😁 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 24 Maja Dzień 77, 72 od wyjścia z ziemi, 22 dzień kwit. Dzisiaj wszystko poza growem bo azotu trochę przyjebało. Rosną, jakoś tak dużo włosków, dobrze to wygląda? 3L na doniczkę dałem trochę więcej cal-magu bo wcześniej o nim zapominałem😅. 6,5pH woda i runoff. Ciekawe ile z tego wyjdzie 🥺 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 25 Maja Hmm, naszła mnie rozkmina, w którym momencie obcinacie większość liści, tak żeby zostały prawie same topy? Robicie to raz, czy po trochę co jakiś czas? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 25 Maja @Regzaaa jak widzę że niektóry topy tracą światło na rzecz liści to jest ten moment u mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 25 Maja @szamayo Czyli raz a porządnie? Bo u mnie nadal trochę krzaczasto, chciałbym poucinać, ale z drugiej strony chyba to jest moment w którym potrzebują najwięcej światła, a jak im poucinam liście to nie będą miały jak tego przyjmować ;/ Przynajmniej ja to tak rozumuje hehehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 25 Maja @Regzaaa trzeba pomyśleć trochę które liście uciąć i będzie git nawet jak ojebiesz z grubsza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach