Patrick 22 Napisano 18 Sierpnia 2019 Czy zdarzało wam się pić alkohol będąc na miejscówce ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 18 Sierpnia 2019 Mi jeszcze nigdy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 18 Sierpnia 2019 tak ale jednego browara tylko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 18 Sierpnia 2019 miałem kilka razy takie epizody ale nie upijałem się ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 18 Sierpnia 2019 jeszcze nie za bardzo się stresuje żebym mógł sobie pić na spocie he he @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 18 Sierpnia 2019 wypić się zdarzało ale browarka jednego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 18 Sierpnia 2019 Głupota trochę według mnie pić na spocie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 18 Sierpnia 2019 też nie jestem fanem picia na spocie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 18 Sierpnia 2019 pić jeszcze nie piłem na spocie ale browar jeden to nie jest grzech jakiś i można sobie wypić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach