tomarax70 74 Napisano 15 Marca @vego1989 13 godzin temu, vego1989 napisał: @tomarax70 mniejszy plon @vego1989 Roślina będzie tylko rosła 4 tyg bez flo więc będzie zdawało egzamin? Kurczę wczoraj podłączyłem lampy i nie odpaliły. Nwm o co chodzi dziś będę szukał dziury . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,322 Napisano 15 Marca Bez obrazy, ale jak dla mnie to jest rzezbienie w gownie. Liczba lumenow ma sie nijak do poboru pradu, sprawnosc tych lamp jest gorsza niz cfl czy hps starego typu. Nie chce mi sie tego liczyc, ale mysle ze za roznice w poborze pradu juz w polowie uprawy moglbys kupic gotowa lampe albo zrobic oszczedny zyrandoled. Pamietaj ze chytry dwa razy traci. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 15 Marca (edytowane) Zna ktoś się na elektryce , bo ja słabo . Podłączyłem i prąd dochodzi do lampy a nie świecą. ( Dziwne bo prąd jest i w + i - ) Albo obiek zamknięty . A czemu nie świecą 😭😭 VID_20240315_044958~3.mp4 @Boczelli Masz racie z tą oszczędnością. Ale takie czasy każdy próbuje oszczędzić na czym popadnie... Przynajmniej ja nie przelewa się ✌️ Dziś ostatnia próba jak nie demontuje i inna zamówię...A te pojadą na giełdę. 😂😉 Edytowane 15 Marca przez tomarax70 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 15 Marca Weź 1 sztukę najpierw odpal. Ja bym to najpierw odpalał tak "na pająka" zanim bym to montował w ten blat. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 15 Marca @tomarax70 sprawdziles wczesniej czy kazda dziala? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 15 Marca 15 minut temu, moonka napisał: @tomarax70 sprawdziles wczesniej czy kazda dziala? Sprawdzałem tylko wcześniej gdzie indziej w innym pomieszczeniu działały... Dziś zmienię kabel i podłącze i zobaczymy wczoraj prąd szedł przez kilka przedłużaczy. Dziś coś pozmieniam jak mnie w powietrze nie wyjebie to się odezwę. Narazie muszę przesiedzieć w robocie do 16 . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 16 Marca @WBB @moonka @Boczelli Siemanko szybkie zdjęcie będę się odzywał mało czasu 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,322 Napisano 16 Marca @tomarax70 mimo wszystko widac ze masz checi i cos tam dzialasz. Czekam na fotorelacje i bede kibicowal. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 17 Marca @vego1989 @WBB @moonka @BoczelliWitam robota ruszyła pełną parą niedziela udana 😉✌️ Ostanie zdjęcia następnie ruszamy z fotorelacja poczekam jeszcze z tydzień i kiełkuje. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,322 Napisano 17 Marca @tomarax70 nie zapomnij o wentylacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 17 Marca @Boczelli Wiadomo zamawiam kilka jeszcze kilka szt i chcem małe komputerowe pod baterię podpiąć zobaczymy czy wyjedzie 😉😅 Tamta szyna jest na 250w na dwie fazy nie będę ciągnął kabla specjalnie lampy dają dobrze więc odpuszczę mam tam koło 29000Lum metraż 150x60 Dorzucę filmik 😉✌️ VID_20240317_111913~2.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Marca @tomarax70 to bedzie taki ptwarty box czy cala sciana bedzie zamykac ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 17 Marca @vego1989 Zamknięty to będą duże drzwi ściągane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,322 Napisano 17 Marca @tomarax70 na takiego boxa komputerowe jako mieszajace beda spoko, ale jako wyciag musisz dac cos mocniejszego. Jak chcesz najtaniej to wstaw wentylator lazienkowy, a wlot zrob pasywny 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach