Cannabro 64 Napisano 25 Lutego Stoję przed wyborem nasion od Mephisto genetics lecz nie wiem co wybrać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 229 Napisano 25 Lutego @Cannabro zależy co wolisz, (działanie) najlepiej kilka odmian @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannabro 64 Napisano 25 Lutego (edytowane) @Kibic Teraz chciałem coś szybkiego ale jeśli jest jakaś odmiana warta uwagi to niekoniecznie. Myślałem o toof decay. Ale jest jeszcze double grape, mango smile, sour stomper, strawberry naggets i wiele innych. Ciężki wybór Edytowane 25 Lutego przez Cannabro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 26 Lutego Ja bym bral 24 karat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannabro 64 Napisano 27 Lutego Wziąłem toof decay i double grape po trzy pestki. Może wleci jakaś darmoszka jeszcze. Podobno w opakowaniu jest 5 pestek w razie gdy nie przyjmie się część z nich. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach