Gibexnator 227 Napisano 1 Czerwca @Prepers śmiało , uwierz że Ci się spodoba . Ja właśnie dwa topki wsadziłem bo miałem podejrzenie plechy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 1 Czerwca @Gibexnator jak smaku niema to dla mnie będzie chujnia, pozatym lubię jak mnie bongo przytka, albo wiadro gardło podrapie, ale nie spróbuję to się nie dowiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 1 Czerwca @Prepers Co kto lubi 😁 ale fajne jest to , że ja sobię idę przez miasto , palę z vapka i nikt nawet nie pomyśli że to zioło hahah. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 1 Lipca (edytowane) 42 WEG / 63 FLO 8 czerwca Dziewczyny podzieliłem na 2 ścinki w odstępie tygodnia , po prostu były gotowe więc musiałem niestety wyciągnąć drugi box . Nie mam zdjęć jak się suszyło wszystko razem. Witam i wybaczcie za poślizg 😁 urlopowałem się. A więc czas na podsumowanie , wyszło w granicach 330 gram. Moc i siła akceptowalne , aczkolwiek wolę po water curring 😋 zapach zaczyna przypominać cytrus więc jest Dobrze. Ogólnie jestem zadowolony , ale następnym razem idę w sativa. Edytowane 1 Lipca przez Gibexnator 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 5 Lipca Tester , zamykaj ten majdan 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach