Kozak 38 Napisano 18 Sierpnia 2019 mnie ziomek podwozi autem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 18 Sierpnia 2019 @Kozak podwozi cie a z powrotem jak wracasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 18 Sierpnia 2019 @Patrick też z nim on zostawia odjeżdża kawałek dalej i czeka na mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 18 Sierpnia 2019 @Kozak nie jest to podejrzane trochę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 18 Sierpnia 2019 nie bo co mu ktoś zrobi ? może sobie stać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 18 Sierpnia 2019 a leśnicy się nie przyczepiają ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 18 Sierpnia 2019 @Patrick nie, nie zatrzymują nas wcale @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 18 Sierpnia 2019 śmigam skuterem na miejscówki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 18 Sierpnia 2019 rower i czasem nogi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 18 Sierpnia 2019 ja lubię jeździć rowerem na spota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 18 Sierpnia 2019 ja tam śmigam na piechotę bo nie mam daleko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach