Patrick 22 Napisano 18 Sierpnia 2019 Chciałem się was zapytać czym poruszacie się na spoty? ja rowerem najczęściej albo z buta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 18 Sierpnia 2019 zawsze rowerem jeżdżę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Sierpnia 2019 jeżdżę crossem na spoty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 18 Sierpnia 2019 @Andi nie jest to zbytnio przypałowe ? w sensie śladów kostką nie zostawiasz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Sierpnia 2019 jak nie dajesz ostro w palnik to nie ma takich śladów a zresztą i tak z 500 metrów od spota zostawiam motor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 18 Sierpnia 2019 bo ja planuję enduro zakupić jakieś 125cc żeby mało paliło i było ciche @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Sierpnia 2019 motocykl to chyba najlepsza sprawa bo można zawsze uciec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 18 Sierpnia 2019 ja rowerem śmigam ale też jakiś motor bym sobie sprawił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) Samochodem tylko nie stawiam go w lesie bo przypał tylko na pobliskiej dużej wiosce i dochodzę z buta ok. kilometra Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez Gumiś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 18 Sierpnia 2019 ja niestety ale jeszcze rower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 18 Sierpnia 2019 zgadzam się że najlepiej motocyklem jakimś enduro jest się poruszać po lasach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 18 Sierpnia 2019 rowerem jeżdżę na miejscówki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Sierpnia 2019 chodzę z buta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 18 Sierpnia 2019 wożę się jeepem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 18 Sierpnia 2019 o jeepem by się pojeździło po lasach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 18 Sierpnia 2019 dobra sprawa jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 18 Sierpnia 2019 ja jeszcze z buta się wożę i czasem rowerem jak mam przewieźć coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 18 Sierpnia 2019 preferuje motocykl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 18 Sierpnia 2019 blisko lasu mieszkam więc chodzę piechotą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 18 Sierpnia 2019 ja rower i motocykl enduro posiadam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach