Kometa 6 Napisano 18 Sierpnia 2019 Mam takie pytanie zioło jakiś czas słabiej mnie klepie dla czego tak się dzieje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 18 Sierpnia 2019 może tolerka ci skoczyła bo dużo palisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 18 Sierpnia 2019 w sumie tak, pale dużo, to co zrobić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 18 Sierpnia 2019 detoks sobie zrób od ziółka i będzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 18 Sierpnia 2019 tylko ostatnio się tak stało jak odmiankę zmieniłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Sierpnia 2019 to pewnie słabsza odmianka jakaś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 18 Sierpnia 2019 zgadza się może jakaś Sativka co nie jest taka mocna jak Indyjka i dla tego pewnie mniej kopie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 18 Sierpnia 2019 zrób sobie przerwę jak ja robię i zioło zawsze mnie klepie dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach