Legalize@LLBanditos 73 Napisano 14 Marca 2020 Sprawdzał ktoś kamerki na spocie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Marca 2020 @Legalize@LLBanditos niektórzy growerzy stosują, dobrze ukryć z powiadomieniem sms dobra opcja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 14 Marca 2020 No właśnie w tym sezonie chce coś ogarnąć bo złodzieje jebane są. W tamtym sezonie parę poszło więc ten sezon wydać ale wiedzieć co się dzieje w koło nich ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Marca 2020 tylko tych tańszych nie warto kupować bo szmelc nie działa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 14 Marca 2020 @Tester no właśnie zobaczę jak to finansowo będzie ponieważ rodzina do wykarmienia dziecko drugie w drodze a na jedną kartę na pół roku nie będę w długi się pakować ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 14 Marca 2020 Są też fajne bez kart SIM tylko wtedy przed wejściem na spot trzeba sobie sprawdzić nagranie z karty SD z kamery. Więcej zachodu ale tańsze w zakupie, eksploatacji i bez rejestracji, a i jak ktoś ukradnie to...to i tak szkoda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 20 Marca 2020 Muszę pomyśleć jak to zrobić z głową pójdę dziś wykopać dołki i zobaczę jak się tam sprawa ma 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 21 Marca 2020 @Legalize@LLBanditos wykopane? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 21 Marca 2020 Wykopane ale lipa na kamerkę nima gdzie później wstawię fote 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 21 Marca 2020 (edytowane) Kartę możesz kupić na allegro czeską która nie wymaga rejestracji ? Jeśli jest możliwość ustawienia przychodzących zdjęć/filmików na FTP lub maila proponowałbym korzystanie z VPN'a (możesz kupić sobie licencję secureline za grosze na allegro) Nie polecam korzystać z darmowych VPN ponieważ trzymają logi ( w sumie każdy dostawca twierdzi że nie trzyma logów a nie wiadomo jak jest ) Ja osobiście na tym punkcie jestem paranoikiem można się wpierdolić przez własną głupotę I jeśli można na maila to proponuję gmaila ? albo protonmail.com Edytowane 21 Marca 2020 przez Scatman @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 22 Marca 2020 Masz jakiś link sprawdzony bez przypałowy sam mam paranoje a nie potrzebne mi nastspne haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 22 Marca 2020 pare fotek z kamerek leśnych ? A tutaj nieudane zajumanie drewna i zaśmiecanie lasu złapane na kamerkach leśnych ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 22 Marca 2020 Ej no temat mi podjebales w chuj widać że parę metrów jest od nich tylko pewnie swoje kosztuje też na to liczę ale właśnie o taki temat mi chodzi podasz link? I przypał hahahauauua @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 22 Marca 2020 dobre kamerki ponoć są firmy ScoutGuard @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Marca 2020 Kradzież i śmiecenie. Za te rzeczy powinna być publiczna chłosta albo ryje w gazetach lokalnych pokazywać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 22 Marca 2020 Ktoś się zabawiał a tych to unikać ?? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach