HubaBuba 0 Napisano 22 Lutego Jestem nowy w tym temacie i mam pare pytań chcialem zaczac z nasionami green gelato auto i mam pytanie jaka ziemia była by potrzebna do nasion tego typu czy ziemia firmy canna terra byla by dobra pod to i jakie lampy bedą potrzebne bo chcialem zakupic CFL 200W na boxa 60x60x140cm chcialem tam wstawic z 3 doniczki materialowe 13L i czy te rzeczy by starczyły do reszty asortymentu nie potrzebuje pomocy dziekuje za kazdą odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 22 Lutego Godzinę temu, HubaBuba napisał: chcialem zaczac z nasionami green gelato auto i mam pytanie jaka ziemia była by potrzebna do nasion tego typu czy ziemia firmy canna terra byla była by ok Godzinę temu, HubaBuba napisał: jakie lampy bedą potrzebne bo chcialem zakupic CFL 200W na boxa 60x60x140cm chcialem tam wstawic z 3 doniczki materialowe 13L za słaba trochę lampa na tą powierzchnię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HubaBuba 0 Napisano 22 Lutego A jakąś bys polecil? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 22 Lutego @HubaBuba zależy od budżetu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HubaBuba 0 Napisano 22 Lutego @Kibic do 350 zl mysle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 23 Lutego @HubaBuba CFL to przeżytek. Kup Mars Hydro TS600 albo Spider Farmera 1000 albo doloz troche i wez Marsa TS1000, do 350 tez dalbys rade sam zbudować porzadny zarowkoled. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lutego @HubaBuba mam na sell marshydro ts600 jakby co @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HubaBuba 0 Napisano 23 Lutego @vego1989 jaka cene bys proponowal to pomysle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lutego @HubaBuba 250+przesylka, po jednym grow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 23 Lutego @vego1989 nie zdzieraj ze swiezaka, 300 nowa kosztuje z przesylka juz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Lutego @Boczelli gdzie?jeżeli tak to cena pójdzie w dół, na marshydro.eu jest za 75e na promocji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 24 Lutego @vego1989 no tak z kuponem i dostawa wychodzi 75e to lekko ponad 300zl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HubaBuba 0 Napisano 24 Lutego @Kibic a czy na 2 roslinki taka lampa by była okej czy to nie ma znaczenia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 24 Lutego @HubaBuba lampe dobierasz pod boxa a nie pod ilosc roslin🙂 ja w 60x60 upchalem 4 rosliny z ledem 100W ale bylo full i przenioslem sie do wiekszego boxa z mocniejszym swiatlem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HubaBuba 0 Napisano 24 Lutego @moonkamam pytanie domyslam ze sie znasz a nie chce tworzyc nastepnego artykułu wiesz czym podlewac taką rosline czy woda z kranu wystarczy czy ją filtrowac? 1 godzinę temu, moonka napisał: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 25 Lutego @HubaBuba odstana kranowka z pomiarem ph bedzie ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lutego @HubaBuba ja ją miałem w 0.6x0.6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach