Boogie 88 Napisano 13 Lutego Hej to mój 4 grow. Lece na zakładkę. Po 2 dobach moczenia poszły w ziemie 3x auto gorilla zkittles. Już wiem, że popełniłem kilka błędów z nasionami, raz ciepło, raz zimno miały ale wykiełkowały, 2 ładnie, jedna krótka. Mam kilka pytań i zagwózdek, a także bede wdzięczny za podpowiedzi i Wasze patenty. To długie, w kącie to foto Wedding Cake, który sie zrewegował 😄 Pytanie nr1 Ścinać go? powiedzmy ok 40% mlecznych. On jeszcze ładnie sobie kwitnie ale nie wiem czy reweg nie wydłuży znowu jego kwitnienia Pytanie nr2 Światło 12/12 bedzie ok w pierwszych dniach? Czy dać dłużej? Pytanie nr3 Jak małe wyjdą, robić im jakieś domki? Z butelek poobcinanych, czy jakiś inny jest patent, aby utrzymać wysoką wilgotność przez pierwsze dni. Będę wdzięczny za rady! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 13 Lutego @Boogie 1 mozesz go jeszcze potrzymac 2 dla automatow moze byc 12/12 jedynie moze to troche opoznic ich rozwoj. Lepiej by bylo wiecej swiatla, ale to z kolei moze spowodowac kolejny reweg u tego wedding cake 3 jezeli masz za niska wilgotnosc to mozesz zrobic nakrycia, pamietaj o dziurkach w nakryciu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 985 Napisano 13 Lutego Pytanie ile brązu jest bardziej niż mleka chyba że zależy ci na przezroczyste -ml3ko tylko to ok Na auto nie ma czasu ogień światło musi być jedni świecą cały czas ja jestem zdania że roślina musi odpocząć też i musi mieć krótka no Jak chcesz to można fajne mini szklarnie kupić sprawdzają się bardzo fajnie,zraszasz rośliny i pokrywę całą przezroczysta zamykasz wentylację i mają miło ciepło, jasno i wilgotno 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach