Oskar123 1 Napisano 6 Lutego Cześć Czy do Growboxa o wymiarach 70x70 warto zakupić dwie lampy mars hydro ts 1000 ? Czy z tego będą jakieś większe plony ? Czy może warto dokupić do takiego zestawu jeszcze tylko dwie żarówki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 7 Lutego @Oskar123 może lepiej jedną porządną np lumateka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 7 Lutego @Oskar123 mialem takiego boxa I 1 taka lampe to troche brakowalo mocy, ale 2 to przesada. Lepiej 1 porzadna, ewentualnie dodatkowe zarowki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lutego @Oskar123 nie zmieścisz 2xhyba... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 7 Lutego @Oskar123 Kup coś tak 200 wat + i będzie idealne 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskar123 1 Napisano 7 Lutego @Kibic @Boczelli @vego1989 @Resio666 Dziękuje za odpowiedzi! Sprawa wygląda tak, że fajny zestaw jest do kupienia czyli lampa ts 1000+box 70x70.... no i tu się zastanawiam czy lepiej zakupić dwie żarówki dodatkowe do tego czy ewentualnie drugą lampę ts 1000... 7 godzin temu, vego1989 napisał: @Oskar123 nie zmieścisz 2xhyba... z tego co wyczytałem rozmiarowo powinno być oki 6 godzin temu, Resio666 napisał: @Oskar123 Kup coś tak 200 wat + i będzie idealne No i właśnie nie wiem czy nie lepiej 2x mars hydro ts 1000 odpalone na max 80% czy dwie @Boczelli żarówki z czego będzie więcej korzyści ? 11 godzin temu, Boczelli napisał: @Oskar123 mialem takiego boxa I 1 taka lampe to troche brakowalo mocy, ale 2 to przesada. Lepiej 1 porzadna, ewentualnie dodatkowe zarowki. no gdyby nie fajna cena zestawu to też bym raczej tak wybrał.... kurcze zakłopotanie tu mam - a jakie żarówki ewentualnie dokupić coś poleciłbyś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 7 Lutego (edytowane) @Oskar123 jak masz za dobre pieniadze to bierz. 2xTS1000 by robiło robote w tym boxie, ale jak masz placic normalna cene to lepiej kupić 1 wieksza lampe. PS. Mam TS1000 na sell 😎 Edytowane 7 Lutego przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskar123 1 Napisano 7 Lutego 2 minuty temu, Boczelli napisał: @Oskar123 jak masz za dobre pieniadze to bierz. 2xTS1000 by robiło robote w tym boxie, ale jak masz placic normalna cene to lepiej kupić 1 wieksza lampe. No cena jest spoko - tylko jaka jest różnica miedzy tym: 2x mars hydro ts 1000 vs 1x mars hydro ts 1000 + dwie żarówki / w boxie 70x70 będą odczuwalne różnice w plonach... np 30% więcej zbioru jak ma się dwie lampy niż jedną lampę ts 1000+dwie zarówki itp ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lutego @Oskar123 bierz lumateka 200w jak masz fundusze i nie musisz nic kombinować, bedzie idealny pod 70x70 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 7 Lutego @Oskar123 to sie tak nie liczy. Gdybys zrobil wszystko idealnie tzn. Wzorowo poprowadzil rosliny to pewnie plon bylby wyzszy przy 2 lampach, ale o ile % nie do oszacowania, za duzo zmiennych. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lutego @Oskar123 a ja ci polece 300 W i bedzie kocur !! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 8 Lutego 500W i nigdy nie bedziesz narzekal, ze masz malo swiatla🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lutego @moonka juz dawno o tym myslalem 😄 😄 ale nie wejdzie w boxa , i tyle co mam, to mi wystarczy, co 150 dni 500 g i jestem zarobiony , juz nie wspomne o ziomkach co sraja po gaciach jak im mowie , ze to moje jaranie , jeden ziom przez godzine mowil ale dobre ale dobre ale dobree !!!! inny , ze tak dobrego silver haze nie palil 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 8 Lutego @dziurawy ja o tym nie myslalem ale to zrobilem😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lutego @moonka ktory dzien ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 8 Lutego (edytowane) @dziurawy gadales, gadales i gadales o tych 300w ze i ja sie skusilem na mocniejsza lampe 😅 @moonka co to, to czarne co wisi po lewej stronie? Aa dobra widze kamera Edytowane 8 Lutego przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lutego @Boczelli szkoda zycia na picie likieru jak mozna walic wódeeee !!!! 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 8 Lutego @vego1989 na foto jakos kolo 50 dnia. Obecnie chyba 55 @Boczelli tak kamera. Z podgladem na warunki atmosferyczne w boxie🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lutego @moonka przełączone już czy nie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 8 Lutego @moonka Nie pierdol ziomeczku 😄 kamera bo czaisz żeby nikt sampla nie podpeirdalał 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach