D.R.H.S. 60 Napisano 6 Lutego Cześć, Jestem hodowcą outdoora w Czechach i chciałbym zobaczyć, jak rośnie u sąsiadów, a także nauczyć się trochę języka polskiego. Od początku z pomocą tłumacza google, po żniwach mam nadzieję, że uda nam się dojść do porozumienia nawet i bez tego. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Lutego @D.R.H.S. witamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 6 Lutego Dziękuję. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 7 Lutego Witaj🫱🫲 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lutego @D.R.H.S. siema, warto wymieniać soe doświadczeniami! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 7 Lutego 4 minuty temu, vego1989 napisał: @D.R.H.S. siema, warto wymieniać soe doświadczeniami! Tak. Robię tylko Outdoor. Zdjęcie z zeszłego roku. Planuję kilka ulepszeń na ten rok. 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 7 Lutego @D.R.H.S. Ładnie to wygląda 🙂 to trzeba podjechac do Ciebie na testy 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 7 Lutego 10 minut temu, Resio666 napisał: @D.R.H.S. Ładnie to wygląda 🙂 to trzeba podjechac do Ciebie na testy 😄 Może być. Większość tego, co wyhoduję, oddam. Nie palę już dużo, to bardziej hobby. A ja mieszkam około 5 km od granicy z Polską. Hanba, że nie mogę się zmusić do zrozumienia 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lutego @D.R.H.S. co to za odmiany miałeś, ile sztuk inile wyszło materiału? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 7 Lutego 10 minut temu, vego1989 napisał: @D.R.H.S. co to za odmiany miałeś, ile sztuk inile wyszło materiału? Humoldt seed company: Magic Melon, Notorious THC, Slightly stoopid fruits za rok: Ethos genetics: Grandpas stash, niektore automaty: Dutch passion: Cindarella Jack, Skywalker haze, Blueberry okolo 500 g kazdego roku. Potrzebuje tak 100 g, rezsta oddam. Tego roku mam przygotowany Anesia seeds: Future island, Dankberry, Slurricane, and Fast buds autos: Banana purple punch i CBD 20:1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 14 Lutego Siemka 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach