ziomek 2 Napisano 17 Sierpnia 2019 czy wiatraczki komputerowe będą dobre do pc boksa ? czy za słabe ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 17 Sierpnia 2019 jak na pc boxa to mogą być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomek 2 Napisano 17 Sierpnia 2019 a jak je ustawić mam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 17 Sierpnia 2019 gdzieś po środku zainstaluj wciągający powietrze a u góry wyciągający @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomek 2 Napisano 17 Sierpnia 2019 ok to tak zrobię, a mogę je podłączyć pod ładowarkę z telefonu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 17 Sierpnia 2019 tak ludzie robią i działa wiec tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomek 2 Napisano 17 Sierpnia 2019 najważniejsza kwestia to jakie oświetlenie dać hps 150w ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 17 Sierpnia 2019 to spalisz roślinkę za duża temperatura była by, zainstaluj jakieś świetlówki tak z 80w żeby było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomek 2 Napisano 17 Sierpnia 2019 ok dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibon 2 Napisano 27 Sierpnia 2019 ja miałem komputerowe wiatraczki i było ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomek 2 Napisano 27 Sierpnia 2019 @gibon a jakie miałeś oświetlenie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibon 2 Napisano 27 Sierpnia 2019 jakieś 3 świetlówki po 23 wat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomek 2 Napisano 27 Sierpnia 2019 i nie było problemu z oświetleniem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibon 2 Napisano 27 Sierpnia 2019 nie, było idealnie wszystko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach