lodzio 4 Napisano 17 Sierpnia 2019 ja mam miejscówkę bardzo dobrze zakamuflowaną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 17 Sierpnia 2019 a z góry nie będzie widoczna, bo też przypał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 17 Sierpnia 2019 nie będzie widać bo są drzewa i maskują z góry a dodatkowo dach bym mógł jakimiś gałęziami jeszcze poprzykrywać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 17 Sierpnia 2019 no to luzik i życzę powodzenia w budowie suszarni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 17 Sierpnia 2019 zastanawiam się tylko z czego zrobić ściany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 17 Sierpnia 2019 z jakichś płyt ja bym zrobił na allegro poszukaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 17 Sierpnia 2019 w sumie racja potem poszukam, a ściany chyba też dobrze by było zabezpieczyć przed deszczem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) to folią weź zrób ściany zabezpiecz od zewnątrz żeby nie nasiąkały deszcze i będzie gitara Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 17 Sierpnia 2019 dobra ja będę działał i zobaczymy co z tego wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach