Boczelli 3,107 Napisano 3 Czerwca @mateo jak masz mocny nawilazacz to powinno sie udac 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 3 Czerwca Używał ktoś do tego jonizatora? Dał by chyba radę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 926 Napisano 3 Czerwca @Boczelli działa mega bo kiedyś zapomniałem wyłaczyc i ze ścian płynelo dobrze że nic z elektryki nie walneło😅 A nie chce asz tak bardzo a odkazilo by wszystko wenty Lampe też bym zostawił i tylko na krótko załaczyc nawet 5 min to za długo płynelo by po scianach 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 3 Czerwca @mateo lampe i wenty lepiej recznie umyj, a boxa pustego porzadnie ta para potraktuj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 926 Napisano 3 Czerwca W dniu 30/04/2024 o 16:24, mateo napisał: Bruce idzie zabieg wyciągania udany tak chciałem teraz lampa wróciła na 40cm i 75% mocy nawozy bloom 2ml calmag 1ml gs/sugarroyal pół dawki i pół czystego pk Przeglądam relacje i może tym zabiegiem zrobiłem za dużego stresa bo obniżyłem Lampe za szybko mogłem obniżyć po 5 cm jednak ledy 860w mają i są mocne może to to no nic wydłubue pestki ile się uda 😅 jak myślicie nadają się na sadzenie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 3 Czerwca @mateo z tych pestek moze wyrosnac wszystko a przynajmniej u mnie tak jest. Obys nie mial takich ilosci jak ja mam teraz w mojej hermie🙈🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 926 Napisano 12 Czerwca Aktualnie ok 55 dnia sa 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 926 Napisano 12 Czerwca W niedzielę✂️✂️✂️ Powinny być jeszcze nie moge wstrzelić się w to kiedy ścinać cały czas mam niepewnosc Niby ta odmiana do 55 dni kwitnie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 13 Czerwca @mateo testy były? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 926 Napisano 16 Czerwca Pestki są bo szkoda było wyrzucić przez co pewnie smak gorszy ale lepsze to niż nic 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 926 Napisano 8 Września (edytowane) A więc w październiku to ruszamy kolejne grow myślałem o pestkach MIMOSA X ORANGE PUNCH RUNTZ MUFFIN Barney,s co myślicie o odmianie będą 2 namioty po 5 pestek Edytowane 8 Września przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 8 Września @mateo zależy co tam się trafi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 8 Września @mateo u Barneysa spory rozstrzal genów może się trafic w jednej odmianie, ale te Runtz Muffin z tego co ogladalem na zagranicznych forach to ladne, kolorowe zbite topki wychodza. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 926 Napisano 8 Września Jest opcja jeszcze Anesia Seeds Elementz Imperium x Oracle Octane Slurricane Frozen Black Cherry Taki wybór z tych będę chciał chyba te 4 miał ktoś może jakieś i poleca coś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 8 Września (edytowane) @mateo ja bym bral Runtz Muffin i Frozen Black Cherry ew Imperium X. Nie sadziłem jeszcze ale FBC i Slurricsne mam w kolekcji nasion Edytowane 8 Września przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 926 Napisano 8 Września 7 godzin temu, Boczelli napisał: @mateo ja bym bral Runtz Muffin i Frozen Black Cherry ew Imperium X. Nie sadziłem jeszcze ale FBC i Slurricsne mam w kolekcji nasion @Boczelli nasiona trzymasz w lodówce? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 9 Września @mateo tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 926 Napisano 28 Września Będzie imperium x oraz Frozen Black Cherry Za 2-3 tygodnie start 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach