ananas_arbuz 3 Napisano 2 Lutego Jak w tytule , co sądzicie o tym spocie? Sadzić bym chciał mniej więcej gdzieś w tych czerwonych punktach. To na zielono to nie jest jezioro , to bagno więc nikt się tam kręcić nie będzie (chodzi mi o np. wędkarzy). Ta droga na górze to jest droga dojazdowa do jeziora , ale jest średnio przejezdna i mało osób tu jeździ. Na spocie chciałem też posadzić w ch@j wysokie pokrzywy (mają z jakieś 2m) żeby trochę zasłonić spota. A w dodatku obok jest pole więc raczej nikt po uprawianym polu chodzić nie będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 228 Napisano 2 Lutego @ananas_arbuz pewnie dobrze by rosły bo wydaje się dobry dostęp do słońca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 655 Napisano 2 Lutego @ananas_arbuz Jak je osłonisz od strony pola i drogi to myślę że może być od bidy 😄 ( o ile nikt nie będzie chodził po tym lasku albo szedł drogą i wyczuje zapach ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach