Palacz 3 Napisano 16 Sierpnia 2019 Czy taki nawóz będzie odpowiedni na kwitnienie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 jak najbardziej do tego jest przeznaczony ten nawóz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 16 Sierpnia 2019 dobry nawóz na kwitnienie sprawdzony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 ja bym do niego dorzucił jeszcze jakiś stymulator kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 16 Sierpnia 2019 a co byś dorzucił ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 canna boost @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 16 Sierpnia 2019 można by było jeszcze do tego canna terra flores i byłby już konkretny komplecik na kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 16 Sierpnia 2019 miałem taki nawóz i wszystko ładnie rosło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Lutego 2020 Canna Terra flores, pk 13/14 i booster mieszać razem i lać przez cały okres kwitnienia czy pk w ostatnich np. 2-3tygodniach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Lutego 2020 @Bimbrownik cały okres tylko lej tylko na zmianę z czystą wodą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Lutego 2020 @Andi Tak tak, raz nawozy, raz czysta co by się nie odkładały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Lutego 2020 1 godzinę temu, Bimbrownik napisał: Canna Terra flores, pk 13/14 i booster mieszać razem i lać przez cały okres kwitnienia czy pk w ostatnich np. 2-3tygodniach? Pk13/14 podaje sie w koncowych 3 tygodniach fazy kwitnienia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 19 Lutego 2020 @Bimbrownik wszystko jest opisane na stronie canna, również na etykietach produktow. Stosować przez... tyle i tyle czasu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Lutego 2020 Tak, masz rację. Poszedłem na skróty w stylu np. "co jest nie tak z moją rośliną? Doświetlam 4h dziennie lampką nocną" ? Poprawię się...aż mi głupio ?@MagicTree @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 19 Lutego 2020 @Bimbrownik warto pytać, zwróć również uwagę na to przez jaki okres można używać danego środka w przypadku PK13/14 jest to okres do 5 dni o ile dobrze pamiętam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Lutego 2020 @MagicTree ja waliłem zawsze pk 13/14 od samego początku kwitnienia do końca i było git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 19 Lutego 2020 (edytowane) @Andi wiesz co, ja sie zapędziłem ostatnio i lałem 12dni, zrobiłem kilka dni przerwy i ładuje dalej ?, a co tam... niech rosną ? W moim przypadku jeśli strace kilka krzaków, to nie będzie mnie to az tak bolało, jak kogoś, kto sadzi sobie 2 czy 4 roślinki i wszystko spali ?♂️, więc czasami lepiej stosować się do zaleceń producenta. Edytowane 19 Lutego 2020 przez MagicTree 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Lutego 2020 @MagicTree zgadza się, chcę się nauczyć na razie na małej szafie, później jak się uda to wleci 1m2 może 2 ale to ze 2lata bo muszę być na razie tu gdzie jestem. Czytam, słucham, próbuję, a nie myli się tylko ten co nic nie robi 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach