moonka 3,389 Napisano 14 Stycznia Witam wszystkich i prosze o porade. Roslinki raz juz przyciete. Mialy po 6 wezlow i kazda ucialem powyzej trzeciego oraz usunalem pierwszy od dolu. Zostaly wiec 2 i 3 wezel. Teraz czekam az podrosna i chce je uciac jeszcze raz. Pytanie, ktore wezly zostawic. Myslalem zeby poczekac az beda mialy po minimum 5 ordostow kazdy, uciac nad drogim i usunac pierwszy. Zastanawiam sie czy jest roznica, ktory odrost zostaje i jaki to ma wplyw na dalszy rozwoj roslin🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 15 Stycznia @moonka zdjęcie daj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 15 Stycznia @Kibic prosze bardzo🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Stycznia @moonka szczyty można tylko pytanie ile będziesz trzymał na wegu i czy masz miejsce na tyle szczytów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 15 Stycznia @Szym na wegu posiedza tyle ile trzeba bedzie🙂 chce uzyskac po 8 glownych szczytow z rosliny i na tyle powinno byc miejsca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 17 Stycznia @moonka juz bez ciecia, samym naginaniem mozesz osiagnac 8 szczytow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 20 Stycznia @Boczelli a jednak przeszly kolejne ciecie i teraz robie sie to o co mi chodzilo🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 20 Stycznia @moonka na rozne sposoby mozna dazyc do celu, naginanie to mniej stresujacy trening niz ciecie, ale jednym i drugim mozna fajnie prowadzic rosline. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Stycznia Ja bym na wszystkich szczytach zajebal jeszcze raz po topingu moje prywatne zdanie a zrobisz tak jak będziesz chciał 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 22 Stycznia @Pablo 1988 i tak tez zrobilem. Obecnie maja po 8 szczytow kazda i tak juz zostaje. Finalnie 33 szczyty (jeden wyrosl podwojny i tak zostaje) + ewentualne mocne boczne odrosty. Siatke mam 7x7 oczek wiec cos tam sie pomiesci🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach