kamilstopro 57 Napisano 8 Stycznia Siema cały krzak w porządku tylko w jednym miejscu pojawiło się takie coś , pewnie jajko ,ale kwiat ładnie się szroni więc nie wiem, czy to na stoprocent jajco??? Znalazłem jeszcze coś takiego to banan ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Stycznia Zaczyna hermic obrywaj jajka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 8 Stycznia Ujebalem jej te gałęzie całe gdzie jajko było A to drugie to chyba banan co ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Stycznia @kamilstopro czikita jak w afryce na drzewie ,oberwij tez ile masz do scinki?? przeglądnij porządnie roslinke 🤭😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 9 Stycznia Około miesiąca mam do scinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach