dominik420 0 Napisano 2 Stycznia Siema proszę o pomoc a dokładniej potrzebuje wiedzieć co mam kupić do takiego boxa żeby zapach był znikomy, filtry jakie i wogole jakie wentylatory i później jak to zamontować jestem świeży proszę o pomoc będzie to bardzo anonimowa uprawa dlatego mi na tym zależy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 2 Stycznia Najpierw sobie odpowiedz na pytanie czy jest sens kupowac takiego malego boxa. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik420 0 Napisano 2 Stycznia @Boczelli jest chce mieć mała roślinkę z LST żeby rosła na boki i ja trenować żeby była niska @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 2 Stycznia @dominik420 1 Filtr węglowy ( jak najlepszej jakości 2 Wentylator wyciągowy ( odpowiedniej mocy do powierzchni boxa ) 3. Wentylator mieszający 4 No i Led ( odpowiedniej mocy do powierzchni boxa ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik420 0 Napisano 2 Stycznia @Resio666 a kanał wywiewny idzie na dwor czy jak przyjacielu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 2 Stycznia @Boczelli No tu masz rację @dominik420 Obojętne gdzie ważne żeby odprowadzić powietrze ( przefiltrowane bez zapachu ) @dominik420 zależy gdzie będziesz trzymał boxa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 2 Stycznia @dominik420 30x30 to nie poszalejesz z tym LST, ale rob jak uwazasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik420 0 Napisano 2 Stycznia (edytowane) @Resio666 tam gdzie jest nawiewny ma bym wentylator wprowadzający powietrze oprócz tego to już wszystko czaje @Boczelli to może 40x40 zależy mi żeby nie był wysoki ma być wtopiony w pokoju nie zauważalny dlatego nie może Zabardzo zaa wersalki wystawać bo mam taki plan go to skitrac haha Edytowane 2 Stycznia przez dominik420 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 2 Stycznia @dominik420 do takiego malego boxa wystarczy wlot pasywny. Boxa mozesz prosto zbudowac samemu pod takie wymiary jak ci pasuje 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik420 0 Napisano 2 Stycznia @Boczelli wolę kupić już się bawiłem w skręcanie boksow z płyt @Boczelli myślisz że z całym sprzętem zamknę się do 600/700zl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 2 Stycznia @dominik420 mysle ze da rade. Zalezy jaka lampe chcesz dac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 2 Stycznia @dominik420 Raczej nie na pewno nie 🙂 @dominik420 Box 300 albo lepiej , wentylator wyciągowy z filtrem z 500 albo lepiej , led 200 plus minus , mieszające małe jakies z 50 zł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach