hofi 0 Napisano 31 Grudnia 2023 Siemka, orientujecie się czy w rejonie +70km od granicy w małej Upie kupie jakiegoś bucha ? Są jakieś bary może z dostępem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 31 Grudnia 2023 @hofi nie zadawaj dwa razy tych samych pytań, Czechy to nie Polska bez problemu jaranie kupisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hofi 0 Napisano 31 Grudnia 2023 Zle sie zrozumielismy . Zadałem pytanie dwa razy raz na odpowiedz pod temat, a raz założyłem temat dla szybszej i łatwiejszej odpowiedzi, może i nie problem w Czechach coś kupić, ale siedzę w górach PL na urlopie i skoczyłbym sobie po coś dobrego tam poprostu ale nie wiem gdzie podbić... stąd moje pytanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 31 Grudnia 2023 W Czechach nie byłem, ale jak tam legal jest to powinni sprzedawać bez problemu, a jak problem masz to ludzi zapytać, na pewno se ogarniesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sterydd 23 Napisano 14 Stycznia @hofi Jak ludzie piszą, pytaj ludzi. Oficjalnie coffeshopów nie ma ale jest depenalizacja, co nie oznacza ze każdy biega z tematem czy tez mozna chodzić z 50 gietami w plecaku, ale na własny użytek jest oraz jak będziesz palił to Ci dadzą mandat. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach