Gość Napisano 27 Grudnia 2023 Witam wszystkich ,już wróciłem po świętach ,troszkę szybciej ,czy wsio jest ok z nimi ? @Kiwi473 roślinki przed wyjazdem do PL soczyscie były przelane ,podlewam woda dostaną zmieszana z Muszynianka ,bez dodatku żadnych nawozow póki co ,pH tej wody 5,5-6,0 po mierzeniu miernikiem ,lekko może żółte bo przelane? Ta środkowa ma się najlepiej ,ma 21 dni ,pozostałe mają może z 10-11 od wyjścia z ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 27 Grudnia 2023 @Kiwi473 wyglądają w miarę dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 27 Grudnia 2023 @Kiwi473 Wyglądają ok 🙂 a jak doniczki sucho miały ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Grudnia 2023 @Resio666 kurdeee ,wystarczyło by jeszcze lekko na tydzień+ myślę @Kibic Co to znaczy w miarę 😛 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Grudnia 2023 Wydaje mi się że takie coś zauważyłem na 1 roślince,tej której dodałem 1 zdjęcie ,możliwe to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 27 Grudnia 2023 2 minuty temu, Kiwi473 napisał: Wydaje mi się że takie coś zauważyłem na 1 roślince,tej której dodałem 1 zdjęcie ,możliwe to? jest możliwe a nowe liście chyba zdrowo wyglądają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Grudnia 2023 @Kibic jest też napisane że od pryskania liści woda + światło mogło powypalac ,faktycznie psikam dziennie liście z 3x .... A jak się okaże że to ta choroba ,to co ? Na innych nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 27 Grudnia 2023 24 minuty temu, Kiwi473 napisał: jest też napisane że od pryskania liści woda + światło mogło powypalac ,faktycznie psikam dziennie liście z 3x .... tak mi się wydaje że to jest to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach