Resio666 669 Napisano 2 Grudnia 2023 Siemka wariaty 🤙 Pomóżcie trochę staremu wariatowi z mocnym spectrum adhd 😄 przy wyborze oświetlenia Led . Resztę mam ogarniętą ale przy oświetleniu pierdole sie jak moja sąsiadka z kurierem .. Za chu.... nie wiem co wybrać im więcej czytam tym bardziej mam rozkurwiony łeb 😕👽 Lumatek Attis 300 Pro 2.7 µmol/J Mars Hydro FC 3000-Evo Samsung 2.85umol/J Co wy byście wybrali dla siebie ( oczywiście pod względem technicznym , jakościowym , wydajnościowym itd kurwa itp ... ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 2 Grudnia 2023 @Resi666 a jaka powierzchnia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 2 Grudnia 2023 100 x 100 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamehameha 38 Napisano 2 Grudnia 2023 Mars na lm301h samsunga,chyba to mówi samo za siebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 3 Grudnia 2023 @Kamehameha Nie znam się kompletnie dlatego mam problem z tymi ledami jebanymi 🤷🤦 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 3 Grudnia 2023 @Kamehameha to co lepszy ten mars od lumateka? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 3 Grudnia 2023 @Kibic Juz zgłupiałem 😄 nie sądziłem że kupno lampy będzie tak problematyczne 😄 ja jebie a co dopiero uprawa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamehameha 38 Napisano 4 Grudnia 2023 W dniu 03/12/2023 o 10:06, Kibic napisał: @Kamehameha to co lepszy ten mars od lumateka? Obie lampy są dobre, ale obecnie środy lm301h które są w Marsie ,są najbardziej wydajnymi na rynku di uprawy naszych roślinek, zapewniają im jak najlepsze naświetlanie.Wpisz sobie w Google i poczytaj opinię o nich.Cenowo Mars jest tańszy,bo to chińczyk, ale diody samsunga lm301h robią robotę.Ale sama lampa nie da gwarancji obfitych plonów, są inne czynniki wpływające na grow, ale odpowiednie światło to podstawa wzrostu. Poszukać relacjii uprawy na tych lampach ,opinii użytkowników i podjąć decyzję. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 4 Grudnia 2023 Potwierdzam sam lecę na ledach lm301 mam spidera jak foty, światło jest ważne, ze swojej strony mogę powiedzieć że budowa jest też ważna. Zmieniłem z budowy panela na poprzeczki bo temp jest ok 30 stopni czyli to czego potrzebowałem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach