Dekiel 5 Napisano 15 Sierpnia 2019 Mam azofoske ale też mogę mieć nawóz na wzrost firmy plargon, który jest lepszy dla konopi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 15 Sierpnia 2019 ja bym wybrał plargon, jest to nawóz bardzo dobry do konopi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Sierpnia 2019 Plargon lepszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 15 Sierpnia 2019 lepszy jest oczywiście plargon ale azofoska też się sprawdza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 15 Sierpnia 2019 dobra to wezmę ten plagron zobaczę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triochomy 5 Napisano 15 Sierpnia 2019 też bym brał firmowy Plargon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach