Kometa 6 Napisano 14 Sierpnia 2019 Mam takie pytanie jaki lepiej wybrać nawóz na outdoorze mineralny czy organiczny? czym się one różnią ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 14 Sierpnia 2019 mineralny nawóz to chemiczny a organiczny to naturalny na out polecał bym mineralny bo szybciej działa a szybkość ma znaczenie ze względu na deszcze które mogą wypłukiwać nawóz z gleby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 14 Sierpnia 2019 też jestem tego zdania aby stosować nawozy mineralne na oucie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 14 Sierpnia 2019 mineralne są szybsze i zgadzam się że na outdoor liczy się szybkość wchłaniania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 14 Sierpnia 2019 Canna terra flores będzie dobrym nawozem na kwitnienie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 14 Sierpnia 2019 będzie dobry tylko ja bym jeszcze dokupił PK13/14 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 14 Sierpnia 2019 można też jakiś stymulator dorzucić dodatkowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 14 Sierpnia 2019 a jaki stymulator wziąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 14 Sierpnia 2019 np. Canna Boost jest dobrej jakości stymulatorem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 14 Sierpnia 2019 dobra zobaczę z tym co i jak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach