ziomek 2 Napisano 14 Sierpnia 2019 Jakie według was są najbardziej uciążliwe szkodniki w uprawie outdoorowej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 14 Sierpnia 2019 jak dla mnie to sarny bo mi podjadają roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 14 Sierpnia 2019 u mnie z kolei dziki bo ryją tą ziemie gdzie popadnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 14 Sierpnia 2019 @Fan BMW musisz ziemie trawą przykrywać aby dziki nie widziały czarnej ziemi bo wtedy ponoć zaczynają ryć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 14 Sierpnia 2019 zgadza się przekonałem się o tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 14 Sierpnia 2019 dla mnie największym szkodnikiem jest człowiek, trzeba się przed nim chować nieźle ze spotami i przejdzie przez każde ogrodzenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 14 Sierpnia 2019 dziki i sarny to moi wrogowie są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 14 Sierpnia 2019 czasem zwierzyna jest dla mnie szkodnikiem a czasem matka natura szczególnie te wichury jak są bo krzaki potrafi łamać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 14 Sierpnia 2019 dla tego trzeba jak mamy duże rośliny podpierać je kijami i przywiązywać w odpowiednich miejscach odgałęzienia bo wiatr może łatwo przewrócić roślinę albo połamać łodygi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 14 Sierpnia 2019 właśnie wiem ale zawsze jakoś tego nie robię chyba z lenistwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 14 Sierpnia 2019 u mnie szkodnikami są grzybiarze bo łażą wszędzie po lasach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 14 Sierpnia 2019 w lasach się nie powinno sadzić dlatego że tam za dużo osób chodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 14 Sierpnia 2019 na następny sezon sadzę gdzieś na łąkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 14 Sierpnia 2019 w moim przypadku to te deszcze są największym zagrożeniem bo często się mokro robi na miejscówce no i łatwo o pleśń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) @Szybki z tymi miejscówkami to trzeba uważać wydaje się z początku sezonu sucha a w trakcie napada trochę i już się robi mokro Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez Buk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 14 Sierpnia 2019 dokładnie często tak jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 14 Sierpnia 2019 ja mam często problemy ze zwierzyną muszę coś wymyślić na nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 14 Sierpnia 2019 denerwują mnie strasznie ślimaki i dużo małych roślinek mi zeżarły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 14 Sierpnia 2019 na ślimaki to granulat rozsypujesz i po problemie potem co jakiś czas go sypiesz i ślimaki giną na bieżąco @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 14 Sierpnia 2019 o a nawet nie wiedziałem o granulacie na ślimaki, będę musiał go przetestować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach